25.04.2018,
enJoy media

Citește în română Read in english Leer en espanol Leggere in italiano Lire en français

ultima lucrare


www.restaurantdoina.ro - 02/2016

social


 
servicii

Sub numele de enJoy ofer servicii de grafica, webdesign, webdevelopment, intretinere si menternanta pentru site-uri, precum si servicii conexe (baze de date, conturi de e-mail), optimizare site-uri pentru motoare de cautare (metatag-uri, cuvinte cheie, hyperlinkuri), optimizare pentru browsere (Internet Explorer, Opera, Chrome, Firefox, Safari).

Pentru webdesign folosesc tehnologii actuale text-based, pentru a asigura o incarcare rapida a paginilor afisate, precum si o compatibilitate marita oricarui tip de gazduire, prin promovare folosind animatii si vectorizari logo design, flash, multimedia.

Crearea unei lucrari de webdesign incepe de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice (design layout - culori, linii, texte, afisare in pagina), continua cu etapa de programare in limbaje HTML / PHP / Javascript si introducerea formatata propriu-zisa a datelor - imagini, text, fisiere si alte elemente - care alcatuiesc continutul site-ului.

Fiecare lucrare este diferita deoarece fiecare client este diferit, ceea ce-mi permite sa asigur o varietate de concepte potrivite produsului promovat. Va invit sa consultati portofoliul meu si va astept sa ma contactati prin una din metodele prezentate la sectiunea de contact.


Aceasta pagina are un certificat CSS valid! Aceasta pagina are un certificat XHTML 1.0 valid! Acest site are disponibila o versiune pentru acces WAP de pe telefonul mobil! ePS uPS i-p.ro - stats
Copyright (c) 1999^2017 - enJoy - Toate drepturile rezervate. (+) v11.34.70414 | | ...enJoy stats!    Info user:
      Sistem: CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)
      Data/ora server: 25.04.2018, 17:10:49
      Adresa ta IP: 23.20.245.192
      Provider: ec2-23-20-245-192.compute-1.amazonaws.com