alergaceala.ro
DHL Carpathian Marathon ...semimaraton de poveste la înalțime
Alergaceala.RO

STATISTICI PERSONALE

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA Ionut Petcu ...profil Strava Ionut Petcu ...profil Garmin Ionut Petcu ...profil Runtastic Ionut Petcu ...profil Endomondo Ionut Petcu ...profil Runkeeper Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro

URMĂTOARELE COMPETIŢII CONFIRMATEalergaceala.ro
alergaceala.ro
2020.02.01 🏃alergaceala.ro  Gerar / 21K Extreme Runners Team
2020.04.04 🏃alergaceala.ro  Ibiza Marathon / 20K alergaceala.ro
2020.07.11 🏃alergaceala.ro  Tryavna Ultra / 100K5000+ alergaceala.ro
2020.08.15 🏃alergaceala.ro  Smida Start Trail Run / 26K
2020.08.27 🏃alergaceala.ro  UTMB Orsières/Chamonix / OCC 56K3500+
2020.09.26 🏃alergaceala.ro  Survival Challenge Run / 10KEXPERIENȚA PERSONALĂ CA PACE(MAKE)Ralergaceala.ro
alergaceala.ro
2016 🏃alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016 🏃alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso, Italia
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia, Italia
2018 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton, Spania
2018 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon

RECORDURI PERSONALE OFICIALE ÎN COMPETIŢII
alergaceala.ro
alergaceala.ro3K / 2019.10.27 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro11'48"/ Urban Athletics 3000
alergaceala.ro5K / 2018.07.08 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro20'34"/ Betano 5K Night Run
10K / 2019.04.07 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro41'45"/ Uniqa 10K Bucharest
21K / 2018.05.20 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h30'38"/ Semimaratonul Târgoviște
21K / 2019.03.17 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h35'37"/ Athens Half-Marathon
42K / 2017.12.01 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h35'00"/ Maratonul 1 Decembrie
42K / 2018.11.10 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h37'11"/ Istanbul 40th Marathon

Alergaceala APK Download
alergaceala.ro

SUSȚINUT ÎN PAȘI DE ALERGARE

BodyShape Transformation Gym adidas Runners Bucharest Kalenji ...by Decathlon
RoHost ...servicii de găzduire și domenii web EuroStarGaz Silvian Nectar BIO-TECH

MONITORIZAT PRIN GPS ÎN PAŞI DE ALERGARE

Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR

CITESC ȘI RECOMAND

Cabral Ibaka - cabral.ro - Zâmbește, lume! ;) Zâmbet şi Sănătate Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle Adrenallina.ro FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
Translate
alergaceala.ro
alergaceala.ro

DHL Carpathian Marathon ...semimaraton de poveste la înalțime

alergaceala.ro
22.06.2019
alergaceala.ro
alergaceala.ro
În ziua cea mai lungă din an, imediat după solstițiul de vară, ne-am adunat oameni voioși la o nouă porție de alergăceală pe poteci montane la a zecea ediție, cu tradiție, DHL Carpathian Marathon.

Bine organizat de MPG / RunFest, dedicat atât participanţilor competitivi cât şi alergătorilor începători, evenimentul oferă o experienţă memorabilă oricărui alergător care se încumetă să exploreze una dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa.

alergaceala.ro

Peisajul uimitor, traseele care trec prin zone muntoase de o frumuseţe nesfârşită, atmosfera prietenoasă şi vibrantă, oferă o experienţă de neuitat, care merită să fie împărtăşită şi apoi retrăită.

Astfel... mulțumită invitației câștigate de la Brașov, dar și alinierii unor planete, constelații și alte oportunități, mai mult sau mai puțin divine, am fost și eu parte integrantă din această nouă experiență. Astfel... am profitat de ocazia de a savura o parte din traseul alergat invers pe bucla a doua de la EcoRun, experiență savurată la începutul lunii mai și povestită aici. Fabulos.

alergaceala.ro

Ultima ocazie de a explora aceste meleaguri a fost prin activitatea de voluntariat de la jumătatea lunii mai, povestită aici, astfel că am alergat de data asta purtând cu mândrie pentru prima dată în pași alergăcioși tricoul Transylvania Ultra.

Alegerea semimaratonului a fost condiționată de traseu, maratonul presupunea alergarea dublă a traseului de semi. Evident, dacă nu este musai necesar... nu sunt fan ture multiple, astfel că nu am avut sub radarul meu, nici buclele scurte de la ștafetă, nici dubla pentru maraton.


Felicitări tuturor celor care au acceptat maratonul, mai ales ție Nicoleta, azi eroina ești alături de ceilalți, în prim plan, mai ales că acesta a fost chiar primul tău maraton, chiar dacă distanța parcursă a depășit-o pe cea standard a acestei probe de anduranță.

alergaceala.ro

Organizarea a fost peste așteptările mele, unul dintre avantajele acestui eveniment fiind de departe posibilitatea primirii kitului de concurs prin curier (opțiune disponibilă în capitală). Dacă tot ai cotizat printre primii și plătești contribuția pentru kit, ar fi frumos să beneficiezi de el, nu?

Imediat după Eco, acest eveniment primește o altă notă de zece. Indiferent de poziția ocupată în administrarea zilei de fugă, toți au fost foarte bine organizați, numerele de concurs le-am ridicat destul de repede, deși era aglomerație, zona de start și relaxare a fost degajată, grație și locației de la Cheile Grădiștei.

alergaceala.ro

Acest complex este azi realitate prin implicarea lui Ovidiu Gârbacea, multiplu campion național la schi fond, campion balcanic. Acesta se retrage și pune bazele unei afaceri pe cont propriu alături de soția sa, prin decizia de a cumpăra teren situat la înălțime, în mijlocul unui peisaj spectaculos și construcția locului de poveste, gazda alergării noastre.

De la o pensiune și un tractor, până la unul dintre cele mai mari și complexe proiecte turistice din România, a fost mult mai mult decât un pas, totul a prins viață prin muncă, pasiune, inspirație, pragmatism, viziune, răbdare, energie și adaptare. Da, avem câteva locuri de poveste aici, în România.

alergaceala.ro

Revenind la ziua cursei, locurile de parcare au fost destule, astfel că ne-am bucurat de mobilitate, chiar dacă erau puse la dispoziție locuri la garderobă pentru mici diverse lucruri de schimb. Opțiuni de a lăsa pe cei care te susțineau erau disponibile, cu o zonă de mese, o zonă de promenadă cu priveliște la eveniment, dar și un coffee point cu fotolii puff pentru relaxare.

Ce e corect, e corect... acesta a fost unul din puținele puținele evenimente unde aveai geluri la discreție, apă, fructe frumos porționate și aranjate, glucoza atât de utilă, ceva dulce, ceva sărat și bună dispoziție. Ne-am simțit răsfățați, ceea ce dăunează poate vitezei, dar, am supraviețuit noi.

alergaceala.ro

Punctele de alimentare au fost foarte bine plasate, având rezerve suficiente între cei cinci, șase kilometri, fără a avea extra nevoi de hidratare sau alimentare. Bine arăta și zona de finiș, alimentată pentru hidratare și recreere după fugă. Pastele au fost și ele, suficiente și delicioase.

Zona de finiș... parcă a fost puțin întortocheată, cu ceva variații de nivel, astfel te potolea un pic dacă erai talpă iute... dar a avut farmecul ei, ducând un pic cu gândul la jaloanele curselor de moto-cross.

Galeria foto personală o poţi (re)vedea (şi) aici.

Clasamentul evident, așa cum este și normal, a fost afișat la vedere, imprimat. Fără dubii, fără surprize. Toate statisticile afișate la vedere și cronometrați pe cip (timpul net efectiv), cu clasamente și podium pe categorii de vârstă. Pentru statistici suplimentare ai acces la rezultate.

Mdaaa, pentru statistici, am finalizat experiența semimaratonului estimat în trei ore, cu timp pe ceas în 2h36'50", pe cip, 2h36'52", clasat în prima parte, pe 83 din 375 la Open, pe 28 din 108 în categoria M30-39. Bine sau rău... m-am bucurat de experiență, de câteva cadre prinse sub lentilă și câteva coborâri sprintene cu puțin peste patru per mie.

alergaceala.ro

Ea, medalia, turnată, premium... completează experiența DHL, ediția a zecea, o ediție de zece. Cele două zone de masaj au contribuit la recuperarea după felia de anduranță. Atmosfera de la finiș, a fost animată, chiar dacă vremea anunțată a fost puțin mofturoasă, storcând în reprize, norii către pământ.

alergaceala.ro

Mulțumesc lui Dragoș pentru transfer, mulțumesc organizatorilor pentru invitație, mulțumesc voluntarilor pentru susținere, mulțumesc celor de la masaj pentru presiunea pusă către relaxarea musculară, a urmat apoi Tura de Vis... căci da, în noaptea asta, am alergat (și) prin capitală relaxat, de la Apus la Răsărit (încă) un maraton.

alergaceala.ro


Această provocare montană este cu siguranță una din experiențele pe care le-aș repeta, poate chiar cu Luiza, la pas lejer, timpul limită de patru ore și jumătate fiind destul de generos pentru o porție de drumeție sprintenă pe alocuri. Rămâne doar să avem parte de o vreme bună, verdele crud și peisajele oferite de natură merită efortul.

...alergat cu Kalenji KipRun Trail XT7 Blue-Petrol
...monitorizat prin GPS cu TomTom Spark3 Cardio 🌟


#dhl #dhlcarpathianmarathon #dhlmarathon #rundhl #cheilegradistei #alergromania #fundata #runfundata #trail #alergcarpatii #runcarpathians #runromania #runinromamia #mpg #runfest #alergaceala #solstitiuldevara #shareyourhappiness #joyoftherace #runasone #joyofthemoment #partofthegame #run4autism

alergaceala.ro
Copyright (c) 1999-2019 enJoy - Toate drepturile rezervate. | ...enJoy stats! | 1.92.91210